Over ons

Bio-ethanol-kopen.nl - Een winkel van Richter GmbH

Richter GmbH, gevestigd in Nerdlen bij Daun in de prachtige Vulkaaneifel, is gespecialiseerd in de handel en loonafvulling van chemische en plantaardige grondstoffen.

Met onze Richter Chemie Shop waren we een van de eersten in Duitsland die de mogelijkheid boden om online bio-ethanol te kopen. We zijn altijd een van de toonaangevende leveranciers geweest van bio-ethanol als brandstof voor ethanolhaarden in Duitsland. Ons productassortiment is gericht op zowel particuliere huishoudens als commerciële klanten uit alle sectoren.

Commerciële klanten waarderen ons niet alleen als een betrouwbare groothandel, maar ook als een flexibele dienstverlener in contractvulling. Wij zijn experts in het verzenden van gevaarlijke stoffen volgens ADR en bieden alles uit één hand met onze private label fulfilment oplossing, d.w.z. van orderverwerking, vullen en opslag tot verzending.

Meer informatie over Richter GmbH en haar diensten voor zakelijke klanten, evenals de mensen erachter, vindt u op onze bedrijfspagina.